Ideoita pieniin juhliin

Millaisia juhlia ja tilaisuuksia Hupiklupilla voi järjestää? Vain mielikuvitus on rajana.

Esimerkkejä erilaisista tilaisuuksista:

Illanistujaiset

Pienet juhlat, illanistujaiset ja pikkujoulut. Alle 20 henkilön illanistujaiset sopivat hyvin tiloihin. Melua saa pitää kohtuudella naapurusto huomioiden ja klo 22 jälkeen sopii istua iltaa rauhassa keskustellen tai vaikka lautapelejä pelaillen.

Lasten synttärit

Hupiklupilla on järjestetty monet lasten kaverisynttärit. Noin 10 kutsuvierasta mahtuu pöytien ympärille herkuttelemaan ja askartelemaan, discopallo pyörii kattokoukussa ja sopiva määrä lapsia mahtuu tanssimaan ja pitämään hauskaa konvehtien ja poppareiden poukkoillessa lattialle. Tiloissa on vieraillut myös esiintyjiä, kuten prinsessoja ja supersankareita Lasten Synttärihahmot toimesta.

Kokoukset

Hupiklupi on oiva paikka rennoille kokouksille. Kuitenkaan tekniikkaa, kuten videotykkiä tai muutakaan hienouksia ei ole. Hyvät kahvit saa keitettyä Dolce Gusto -keittimellä tai vaikka tilattua naapurista Pajikselta tai Mannasta aukioloaikojen puitteissa.

Kurssit ja työpajat

Tiloihin mahtuu oivallisesti kurssien ja työpajojen pariin. Käsityöt, piirtäminen, laulukurssit ym järjestyvät kätevästi. Nuottitelineet, pieni kaiutin, taittopöytä ym ovat käytettävissäsi.

Murhamysteeri tai Pop up pakohuone

Ohjattuakin aktiviteettia on loihdittavissa! Hupsista Keikkaa Oy:n murhamysteeri tai pop up pakopeli, visailu ym ovat viihdettä parhaimmillaan, kun haluat jotain extraa.