Ideoita pieniin juhliin

Millaisia juhlia ja tilaisuuksia Hupiklupilla voi järjestää? Vain mielikuvitus on rajana.

Esimerkkejä erilaisista tilaisuuksista:

Illanistujaiset

Pienet juhlat, illanistujaiset ja pikkujoulut. Alle 20 henkilön illanistujaiset sopivat hyvin tiloihin. Melua saa pitää kohtuudella naapurusto huomioiden ja klo 22 jälkeen sopii istua iltaa rauhassa keskustellen tai vaikka lautapelejä pelaillen.

Lasten synttärit

Hupiklupilla on järjestetty monet lasten kaverisynttärit. Noin 10 kutsuvierasta mahtuu pöytien ympärille herkuttelemaan ja askartelemaan, discopallo pyörii kattokoukussa ja sopiva määrä lapsia mahtuu tanssimaan ja pitämään hauskaa konvehtien ja poppareiden poukkoillessa lattialle. Tiloissa on vieraillut myös esiintyjiä, kuten prinsessoja ja supersankareita Lasten Synttärihahmot toimesta.

Kokoukset

Hupiklupi on oiva paikka rennoille kokouksille. WiFi toimii ja hyvät kahvit saa keitettyä Dolce Gusto -keittimellä tai vaikka tilattua naapurista Pajikselta tai Mannasta aukioloaikojen puitteissa.

Kurssit ja työpajat

Tiloihin mahtuu oivallisesti kurssien ja työpajojen pariin. Käsityöt, piirtäminen, laulukurssit ym järjestyvät kätevästi. Nuottitelineet, pieni kaiutin, taittopöytä ym ovat käytettävissäsi.

Hauskaa ja jännittävää ohjelmaa minijuhlatila Hupiklupille!

Tiesitkö, että Hupiklupille voit tilata myös pop up pakohuone-pelin tai murhamysteerin ja muuta ohjelmaa porukallesi.

Minipakopeli

Juhlatilaan rakennetaan ratkottavia pisteitä, joita voi ratkoa porukallasi tai eri tiimeissä. Pakopeliin kuuluu pelin vetäjä. Hinta 25/hlö 1.4.2023 asti, vain Hupiklupilla. Lue lisää pelin sisällöstä!

http://www.hupsistakeikkaa.fi

Minimurhamysteeri

Olette kokoontumassa yhteen Hupiklupille. Kukaan teistä ei tiedä miksi. Vain yksi teistä on kylmäverinen murhaaja ja teidän muiden tehtävänä on selvittää kuka. Hinta 25e/hlö 1.4.2023 asti. Lue lisää konseptista.

http://www.murhamysteeriturku.fi

Lasten synttärihahmot

Lasten syntymäpäiville saat kauttamme vieraaksi ihan oikean prinsessan, supersankartin tai pelihahmon. Hinnasto ja lisätiedot:

http://www.lastensynttarihahmot.com

Muusikot

http://www.tinasalminen.com